Info

Praktisk info om campen.

Pris

Der vil være et tilmeldingsgebyr på 500 kr. pr. deltager. Det dækker fuld forplejning, overnatning på et nærtliggende vandrehjem samt undervisning i løbet af weekenden.

Tidspunkt

De to weekender i 2022 – 2023 er: 4.-6. november 2022
og 3.-5. februar 2023.
Man er ikke forpligtet til at deltage i samtlige weekender, men kan deltage i den eller de weekender der passer en.

Alder

Aldersgrænsen er som udgangspunkt 12-21 år.

Overnatning

Vi overnatter på Book1 Design Hostel. Forældre til de yngste deltagere må selv vurdere, om deres barn kan bo alene med de andre unge, eller om de skal have en forælder med. Der vil altid være mindst en voksen til stede ved vandrehjemmet. Hvis der skal bookes overnatning til en forælder, gør da venligst opmærksom på det i tilmeldingsmailen.

Repertoire

Til KammermusikCamp kan man spille to forskellige kammermusikværker efter eget valg. Der skal spilles minimum 1 sats fra hvert værk, men gerne mere.
Hvis man melder sig til som enkeltdeltager, kan man skrive to værker på tilmeldingsmailen, som man gerne vil spille.

Vi vil gøre alt hvad vi kan for at imødekomme disse ønsker, men må tage højde for hvilke instrumentgrupper der skal sættes sammen. Vi melder hurtigst muligt tilbage til enkeltdeltagere med valg af repertoire, evt. efter samråd med deltagerens egen lærer.

Tilmelding

Til den korte video, der skal indsendes ved tilmelding, kan man frit spille 5-10 min, solo eller som ensemble. Mere information under menupunktet ”Tilmelding”